haberkartali.net

Cyle Larin’e Premier Lig’den 2 talip!

02 Mart 2021 - 10:53
Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Kanadalı futbolcu Cyle Larin'in talipleri artıyor.

Beşiktaş‘ın şampiyonluk yolundaki en büyük silahlarından Cyle Larin, bu sezonki performansıyla Avrupa kulüplerinin ilgi odağı olmuş durumda. Çıktığı 29 resmi maçta 16 gol atıp 3 de asist yaparak kariyer sıçraması yapan 25 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Sergen Yalçın’ın elinde bambaşka bir çehreye büründü.

İleri uçta tek santrfor oynamak yerine sol kenarda kanat-forvet olarak görev yapan Larin, golleriyle takımına lig ve kupada hayat verdi.

Şampiyonluk yaşamak istiyor

Ara transfer döneminde Kanadalı yıldız için kulübe bazı önemli teklifler gelirken bunlardan ikisinin İngiliz ekipleri West Bromwich Albion ve West Ham United’dan olduğu belirtildi. Şampiyonluk yaşadıktan sonra Beşiktaş’tan ayrılmak isteyen Cyle Larin’e karşılık West Ham’ın 10 milyon avro bonservis bedeli önerdiği kaydedildi.

Premier Lig ekibinin yeniden Kartal’ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenilirken oyuncu için Beşiktaş yönetiminin 15 milyon avro bedel biçtiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.