haberkartali.net

Dele Alli, Beşiktaş yolunda

17 Ağustos 2022 - 10:52
Beşiktaş, İngiliz futbolcu Dele Alli'yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Siyah-beyazlılar, Everton ile anlaştı.

Beşiktaş, aradığı 10 numarayı İngiltere’de buldu. Siyah-beyazlılar, Dele Alli için kulübü Everton’la satın alma opsiyonuyla kiralamak için el sıkıştı.

Kartal’ın kararını vermesi konusunda haber beklediği tecrübeli oyuncunun da “Evet” demesi bekleniyor. Yönetim, futbolcuyu ikna etmek için görüşmelere devam ediyor. Beşiktaş’ın Alli’nin transferini Cuma gününe kadar tamamlamak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğü öğrenildi.

Dele Alli 7 maç daha oynarsa…

Everton’ın, geçen ocak ayında bedelsiz transfer ettiği Dele Alli’nin 20 maçta forma giymesi durumunda eski kulübü Tottenham’a anlaşma gereği 12 milyon euro ödemesi gerekiyor. Ancak büyük mali kriz geçiren Everton, şu ana kadar 13 karşılaşmada oynayan İngiliz futbolcuyu, bu yüzden elden çıkarmak istiyor. Beşiktaş ise 26 yaşındaki oyuncuyu kiralayıp ardından yıldızını parlatarak bonservisini almayı hedefliyor.

Welinton kaldı

Geçenhafta El İttifak ile anlaşan Welinton’a transfer izni çıkmadı. Teknik Direktör Valerien Ismael’in 33 yaşındaki futbolcuya “Bir yıl daha bu takımda seni görmek istiyorum” dediği bildirildi. Ardından Ceyhun Kazancı ile de görüşen Brezilyalı stoperin siyah-beyazlılarda kalmaya ikna olduğu bildirildi.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.