haberkartali.net

Diaby: “Forvet arkasında kendimi daha rahat hissediyorum”

19 Ekim 2019 - 22:39
Abdoulay Diaby, maç sonrasında yayıncı kuruluşa verdiği röportajda ofansif orta sahada yaratıcılığı daha fazla kullanildiğini söyledi.

Süper Lig’in sekizinci haftasında deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş‘ın Kamerunlu futbolcusu Abdoulay Diaby, karşılaşmayı beIN Sports’a verdiği röportajda değerlendirdi.

Ligde en fazla gol pozisyonuna girdikleri maçı oynadıklarını vurgulayan Diaby, “Daha önce oynadığımız maçlara göre daha fazla gol pozisyonuna girdik. Tabii ki de galibiyet almamız gerekiyordu fakat bugünden çıkarabileceğimiz çok önemli gelişmeler var.” ifadelerini kullandı.

Kanatta oynamaktansa hücumun ortasında oynamayı tercih ettiğinin altını çizen 28 yaşındaki futbolcu, “Merkezde, daha iyi oynadığımı düşünüyorum. Elimden geldiği kadar hareketli ve yaratıcı bir şekilde oynamaya çalıştım. Takım olarak da çok iyiydik ancak tek eksiğimiz topu çizginin diğer tarafına geçirememekti.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.