haberkartali.net

Diego Costa önerisi geldi

23 Ocak 2021 - 12:05
Hulk ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'a menajerler aracılığıyla bonservisi elinde olan Diego Costa önerildi.

Fatih Karagümrük’ü 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Beşiktaş, devre arası transfer döneminde kadrosuna bir golcü oyuncu katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Brezilyalı yıldız Hulk ile görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar’a sürpriz bir isim önerildi. Bu isim bonservisi elinde olan Diego Costa.32 yaşındaki golcü 6 aylığına Beşiktaş’a önerildi. Siyah-Beyazlı Yönetim, maliyeti konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Deneyimli isim, son olarak Atletico Madrid’de forma giyerken yollarını ayırmıştı. Yıldız oyuncu, sezonun ilk yarısında İspanyol kulübünde 7 maçta 2 gol attı.

1 milyon euro önerilecek

Siyah-Beyazlılar’ın golcü listesinin ilk sırasında Hırvat forvet Mario Mandzukic bulunuyordu. Beşiktaş, 6 aylık süreç için tecrübeli golcüye 1 milyon euro teklif etmişti. Ancak Mandzukic 2 milyon euro isteyince bu transfer gerçekleşmemişti. Kara Kartal, Hulk ve Diego Costa görüşmelerinde de maliyet olarak üst seviyeyi 1 milyon euro olarak belirlemiş durumda. Siyah-Beyazlılar bu rakamı kabul edecek bir yıldız golcü ile sözleşme imzalayacak. Görüşmelerin kısa sürede netleşmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.