haberkartali.net

Diego Costa, Şampiyonlar Ligi için gelmek istiyor

08 Haziran 2021 - 12:21
Diego Costa henüz ‘evet’ demiş değil. Ancak Çin ve Katar’dan gelen önerileri reddetti, kariyerini Devler Ligi’nde devam ettirmeyi seçti.

Beşiktaş‘ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim takıma Devler Ligi’nde seviye atlatacak golcü için tüm şartları zorluyor. Listenin başında ise onun adı yazıyor: Diego Costa.

Bonservisi elinde olan ve birçok takımın peşinde olmasına karşın henüz kararını vermeyen Diego Costa, Kartal’ın önerisine sıcak baksa da hala evet demiş değil. Ancak gelişmeler Kartal’ın elini güçlendirmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü yıldız adım adım Beşiktaş’a doğru geliyor. Çin’den ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen astronomik teklifleri, “Kariyerimi Avrupa’da tamamlayacağım” diyerek reddeden başarılı forvet, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takımla anlaşmak istiyor.

En istekli Beşiktaş

Devler arenasına hazırlanan kulüpler içerisinde Diego Costa’ya karşı en istekli olan takım ise Beşiktaş… Yönetim mali konularda da seferberlik ilan etmiş duruda. Sergen Yalçın’ın da çok istediği oyuncu için görüşmeler bu gelişmelerin ardından hız kanacak.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.