haberkartali.net

Dorukhan Toköz kafaları karıştırdı

20 Mayıs 2021 - 10:54
Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarına futbolcular kendi seçtikleri şarkılar eşliğinde sahneye çıktı, geceye Dorukhan Toköz damga vurdu.

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, zaferini Vodafone Park’ta kutladı, geceye Siyah Beyazlı ekiple sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek olan Dorukhan Toköz damga vurdu.

Şampiyonluk kupasını almadan önce futbolcular sahaya kendi seçtikleri şarkılar eşliğinde geldi, milli oyuncu yaptığı hamleyle kafaları karıştırdı.

İsmi transfer dedikodularına karışan Dorukhan Toköz, Vodafone Park çimlerine Sezen Aksu’nun ‘Gidiyorum’ parçasıyla ayak bastı.

Ayrılık olarak yorumlandı

Beşiktaş’la yeni sözleşme konusunda henüz anlaşmaya varamayan ve ismi Fenerbahçe ile Avrupa kulüpleriyle anılan Dorukhan’ın bu hamlesi Siyah Beyazlı ekipten ayrılacağı şeklinde yorumlandı. Beşiktaş formasıyla bu sezon 37 resmi maça çıkan 24 yaşındaki orta saha, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.