haberkartali.net

“Durdurulamaz Beşiktaş”

31 Ekim 2022 - 20:45
Futbol yorumcusu Erman Özgür, Beşiktaş - Ümraniyespor karşılaşmasının detaylarını ve teknik direktör performanslarını değerlendirdi.

“Beşiktaş için Şenol Güneş’in 2 antremanla büyük değişiklikler yapması kolay değildi ama Cenk Tosun ve Mert Günok seçimi ve maç başlangıcındaki tempo dikkat çekiciydi. Cenk-Weghorst ikilisinin bir arada olması Beşiktaş için kolay gol demekti, öyle de oldu. Yarım saatlik dilimde topun rakibinde kalmasından rahatsız gözüken ve Gedson’un kazandığı toplarla topu çabuk geri kazanan Beşiktaş, ilk yarının son bölümünde ise bireysel hatalar yaptı. Del Valle’nin golü Ümraniye için altın gibi kıymetliydi. Bireysel hataları yapan Masuaku, Dela Alli ve Rosier gibi oyuncuları devre arasında çıkaran Şenol Güneş düşen tempoyu tekrar yükseltti.

Kahraman Cenk

Savunma zaafları devam etmesine rağmen Beşiktaş’ın hücum iştahı, Cenk ve Weghorst’la durdurulamaz bir görüntüdeydi. Ümraniye kalecisi Anıl’ın yaptığı kurtarışlara rağmen Beşiktaş 5 gollü gösterişli bir galibiyetle 2. Şenol Güneş dönemine başlamış oldu. Dikkat çeken en ayrıntılardan bazıları ise 30 saniye kala oyuna giren Cenk Tosun’un maçın kahramanlarından biri oluşuydu.”

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.