haberkartali.net

Ekuban, radara girdi

22 Haziran 2022 - 9:51
Genoa'da transfer olan ancak beklentilerin altında kalan tecrübeli futbolcu Caleb Ekuban için Beşiktaş devreye girmişti.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Gedson Fernandes’i alarak yeni sezon için iddialı olduğunun mesajını yollayan Beşiktaş , Roman Saiss takviyesiyle de rakiplerine gözdağı verdi. Transfer çalışmalarında hız kesmeyen Siyah-Beyazlılar 2018-2021 yılları arasında Trabzonspor formasıyla başarılı performans gösteren Caleb Ekuban‘ı listesine almıştı.

Kara Kartal, İtalyan ekibi Genoa’da beklentilerin altında kalan Ganalı futbolcu için operasyona başladı. Gana basını da Beşiktaş’ın, teknik direktör Valerien Ismael’in istediği 28 yaşındaki hücum oyuncusu için 1.5 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu duyurdu.

Geçen sezon 1.8 milyon Euro’ya Çizme ekibine transfer olan Ekuban çıktığı 33 maçta 2 kez rakip fileleri sarsıp 2 de asist yaptı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.