haberkartali.net

En az kazanan golcü Umut Nayir

10 Aralık 2019 - 7:26
Beşiktaş'ta bu sezon kritik gollerle öne çıkan Umut Nayir, zirve mücadelesi veren takımlarda en az kazanan golcü olarak öne çıktı.

Geçen sezon Beşiktaş‘a 4 yıllık imza atan Umut Nayir ilk yıl 1 milyon 750 bin lira ücret alırken, 4. yılın sonunda alacağı yıllık ücret 2 milyon liraya yükselecek. Böylece Umut’ın ücreti avro bazında yıllık 300 bin avro civarında seyrederken, Galatasaray’a büyük umutlarla alınan ancak şu ana kadar hüsran yaşatan Falcao senede 5 milyon avroyu cebine koyuyor. Umut’un takım arkadaşı Burak Yılmaz senede 2.2 milyon avroya oynarken, Fenerbahçeli Muriç’in kazancı ise 2 milyon avro. Trabzonspor’un gol ayaklarından Sörloth 1.9 milyon avro Sturridge de 1.5 milyon avroya oynuyor.

Her 64 dakikaya 1 gol sığdırıyor

Kasımpaşa maçında fileleri iki kez havalandıran Umut Nayir, Süper Lig’deki gol sayısını 4’e yükseldi. Bu sezon fazla forma şansı bulamayan 26 yaşındaki oyuncu 7 lig karşılaşmasında 257 dakika sahada kaldı. Umut oyunda kaldığı her 64 dakikada bir gol atarak ligin önemli isimlerini geride bıraktı. Gol krallığı yarışında söz sahibi olan Cisse, Jahovic, Sörloth ve Muriqi ortalama her 120 dakikada bir gol atarken, Burak da her 145 dakikada bir gol sevinci yaşadı.

Haber Kaynağı: Star

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.