haberkartali.net

“En büyük pay Karius’un”

13 Kasım 2019 - 11:16
Futbol yorumcusu Erman Özgür, Karius'u ve Beşiktaş'ın durumunu değerlendirdi.

Erman Özgür, Fanatik’teki köşe yazısında Karius’u ve Beşiktaş’ın durumunu değerlendirdi:

Beşiktaş için Alanya’yı lider durumdayken yenmesine rağmen hem yönetim hem Abdullah Avcı hem de oyuncular için kırılma anı Galatasaray derbisiydi. Kısıtlı kadroya rağmen yapılan mücadele, Abdullah Avcı’nın sistemden ziyade oyuncuların niyeti ve özellikleri üzerinden yaptığı seçimler, yönetimin gelir gelmez artık ödemelerle ilgili sorun yaşanmayacağının sinyalini verdiği hamlesi aynı döneme denk gelince Avcı da tam anlamıyla direkten döndü. Avrupa’da yaşanan başarısızlığın üstünü örten sonuçlar ve sezon başının aksine kolay gol yemeyen Beşiktaş’ta aslan payı ise Karius’un. Alternatifsiz oluşu ve oynama istikrarını yakalaması ile takıma katıldığından beri en iyi performansını gösteren Alman kaleci için artık satın alma opsiyonu düşünülebilir.

Transfer dönemi çok önemli

Karius’un dışında golle dönen Nkoudou, sakatlığını atlatan Burak Yılmaz ile hücum hattının alternatifli hale gelmesi, zor gol yiyen Beşiktaş için gol bulunacak her maçı daha kolay kazanmak demek. Ancak bu sezon şampiyonluk adaylarının fazla oluşu ile her zamankinden zor. O yüzden devre arası transfer dönemi de çok önemli. Önce gitmesi gerekenlerden başlayalım. Beşiktaş’a geldiğinden beri istenen düzeye gelemeyen Lens hazır yaşı tamamen geçmemiş, para edebilecekken listenin 1 numarası.

Oğuzhan için Sergen formülü!

Diğer taraftan görünen o ki Abdullah Avcı da Oğuzhan’dan ümitli değil. Yönetimin Sergen Yalçın’ın Ozan Tufan ve Gökhan Töre’yi tekrar kazandıran görüntüsü ile bu oyuncuyu Sergen hocanın takımına 6 ay kiralık göndermesi iyi bir deneme olabilir. Bu hem Beşiktaş’ın hem de uzun zamandır yerinde sayan Oğuzhan’ın faydasına olabilir. Gelelim transfer yapılması gereken bölgelere. Öncelik orta sahanın göbeği. AtibaElneny iyi gözükse de daha ofansif bir merkez oyuncusu öncelik olabilir. Roco, Boyd, Douglas gibi oyuncular ise Abdullah Avcı’nın kalmasında fayda var ya da yok kararından sonra transferin netleşmesi daha doğru olacaktır.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.