haberkartali.net

“En iyisi olduğumuzu bir kez daha gösterdik”

23 Mart 2021 - 10:35
Sergen Yalçın'ın Vodafone Park'taki maçtan sonra oyuncularına, "Süper Lig'in en iyisi olduğunu bir kez daha rakiplerimize gösterdik.

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde son dakikada yediği golle sahadan beraberlikle ayrıldı. Siyah- Beyazlılar’ın teknik direktörü Sergen Yalçın‘ın Vodafone Park’taki maçtan sonra oyuncularına, “Süper Lig’in en iyisi olduğunu bir kez daha rakiplerimize gösterdik. Oynadığımız futbol ortada. 80 dakika boyunca rakibimizi ezdik. Futbolda böyle sonuçlar var. Kazanmak isterdik ama olmadı. Siz elinizden geleni yaptınız. Mücadeleniz için size teşekkür ederim. Bu maça takılıp kalamayız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Sergen hoca, “Fenerbahçe’nin dışında bir başka ezeli rakibimiz Galatasaray’ı ezerek yenmiştik. Sezon sonunda şampiyonluğu biz kazanacağız. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Sergen Yalçın, Beşiktaş yönetiminde çıktığı 5. derbiden de mağlup olmadan ayrıldı. Beşiktaş, Yalçın göreve geldiğinden bu yana en çok puan toplayan takım olurken başarılı teknik direktör İstanbul ekipleriyle çıktığı maçlarda da sadece 1 yenilgi aldı.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.