haberkartali.net

Everton tamam, Dele fiyat yükseltiyor

20 Ağustos 2022 - 13:11
Beşiktaş'ın Everton'dan kadrosuna katmak istediği Dele Alli transferinde süreci uzatan pürüzler ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın bu yaz transfer sezonunda İngiliz temsilcisi Everton’dan kadrosuna katmak istediği dünyaca ünlü yıldız Dele Alli transferinde süreci uzatan gelişmeler yaşanıyor.

Geçen hafta transferin tamamen bittiğine ilişkin haberler yayılmasına karşın Dele Alli‘nin Beşiktaş’a transferi hâlâ resmiyete dökülemedi.

Çeşitli kaynaklar, sorunun Merseyside ekibinden kaynaklandığını belirtse de asıl pürüzün İngiliz futbolcudan kaynaklandığı ortaya çıktı.

Yapılan ilk görüşmeden bu yana Everton, kiralama bedeli istemedi ve satın alma opsiyonu konusunda Siyah Beyazlılar’a kolaylık sağladı.

Ancak özellikle son günlerde Dele Alli cephesinden gelen yüksek maaş istemi transferde dengeleri değiştirdi.

MAAŞ TALEBİ DEĞİŞTİ

26 yaşındaki orta saha, daha önce 2.2 M€’da anlaşılan yıllık ücretinin 3.5 M€’ya yükseltilmesini talep etti. Bu talep, transferin uzamasına yol açtı.

Yıldız futbolcunun yıllık maaşı konusunda tekrar görüşmelere başlayan Beşiktaşlı yöneticiler, Dele Alli‘yi önümüzdeki hafta İstanbul’a getirebilmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Haber Kaynağı: Haber Kartalı Özel Haber

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.