haberkartali.net

Forvete çifte aday var

08 Haziran 2021 - 11:40
Norwich'te oynayan Teemu Pukki ve Nantes'ın yıldızı Kolo Muani için temasa geçen Beşiktaş'ın transfere nokta koymak istediği bildirildi.

Beşiktaş‘ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sözleşmesi sona eren Vincent Aboubakar ile görüşmelerinde henüz sonuç alamayan Beşiktaş’ta forvet hattı için alternatiflerini hazırladı.

Siyah-beyazlılarda alternatifler arasında yer alan iki golcü Norwich’ten Teemu Pukki ile Nantes’ten Kolo Muani. Beşiktaş’ın Aboubakar ile anlaşması durumunda bile iki golcüden birini kadrosuna katmak istiyor.

2018’den bu yana İngiltere’de Norwich City forması giyen Teemu Pukki, gol yollarındaki becerisiyle takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Geçtiğimiz sezon 41 maçta attığı 26 gol ve 4 asistle takımını tekrar Premier Lig’e taşıyan Finlandiyalı golcü, milli takımının da en önemli ismi konumunda. Pukki kariyerinde daha önce Schalke, G. Rangers ve Bröndby formaları da giydi.

Kanatta da oynuyor

Fransa’da Nantes forması giyen 1,87’lik Muani, geçtiğimiz sezon forma bulduğu takımının hücumdaki önemli isimlerinden biri oldu. Kanatlarda da oynayabilen 22 yaşındaki Fransız futbolcu, 41 maçta oynadı ve 10 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

Nantes altyapısında yetişen genç futbolcu Fransa U21 Takımı’nın formasını da 7 kez giydi ve 1 kez ağları sarstı.

1.80 Boyundaki Finlandiyalı oyuncu Teemu Pukki profesyonel futbol kariyeri boyunca 471 maça çıkarken bu periyotta 180 gol atıp 62 de asist yaparak toplamda 242 gole direkt olarak etki etti.

Muani şimdiye kadar 69 karşılaşmaya çıkarken 15 gol, 14 asist üreterek 29 gole etki etti.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.