haberkartali.net

Ghezzal & Rosier’de yeni gelişmeler yaşandı

03 Haziran 2021 - 10:49
Beşiktaş'ın 2020-2021 sezonunda elde ettiği şampiyonluğun kahramanlarından Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier'in geleceği merak ediliyordu.

Sezona büyük sıkıntılarla başlayan ve ilk 5 maçında 2 mağlubiyet 1 beraberlik ve 2 galibiyet alarak 5 puan toplayabilen Beşiktaş, Sergen Yalçın önderliğinde müthiş bir ivme yakaladı ve 2020-2021 sezonunu hem Süper Lig hem Ziraat Türkiye Kupası zaferiyle sonlandırdı.

Ghezzal ve Rosier damga vurdu

Beşiktaş‘ın çifte kupalı sezonuna birçok isim performanslarıyla damga vururken öne çıkan isimler Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal oldu. Özellikle Rachid Ghezzal attığı 8 golün yanında yaptığı 18 asistle adını unutulmazlar arasında şimdiden yazdırdı. Rosier de tıpkı Ghezzal gibi kariyer zirvesi yaptı. Fansız sağ bek 37 maçta ilk 11’de forma giydiği sezonu 3 gol 6 asistle tamamlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Beşiktaş’ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Rosier ve Ghezzal sezonun sona ermesinin ardından kulüplerine geri döndü. Rachid Ghezzal, Leicester City’ye geri dönerken Rosier, Sporting Lizbon’un yolunu tuttu.

İkisi de kalmak istiyor

Beşiktaş’ta unutulmaz bir sezonu geride bırakan Ghezzal ve Rosier, Türkiye’de yaptıkları röportajlarda Beşiktaş’ta kalmak istediklerini ifade etmişlerdi. Ghezzal, “Burada kalmak istiyorum. Umarım Beşiktaş’ta kalıp birçok başarı elde ederim” açıklamasını yapmıştı. Rosier ise “Kulüplerin anlaşması durumunda benim için herhangi bir problem yok” mesajını vererek Beşiktaş’ta kalmaya yeşil ışık yakmışlardı.

Sporting 6 Milyon Euro istiyor

Portekiz’in ünlü spor sitelerinden Record, Sporting Lizbon kulübünün Valentin Rosier için 6 milyon euro istediğini iddia etti. Haberde Yeşil Beyazlıların Rosier’e transferi için ancak 6 milyon euroluk teklif gelmesi halinde izin verecekleri kaydedildi.

Record daha önce Dinamo Moskova’nın Rosier için 6 milyon euroluk resmi teklifte bulunduğunu iddia etmişti. Fransız kaynaklar da Marsilya’nın Valentin Rosier için Sporting’e resmi tekliflerini ilettiğini iddia etmişti. Rosier’in menajeri daha önce yaptığı açıklamada “Önceliğimiz Avrupa’nın 5 büyük ligi” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklama Marsilya iddialarını daha da güçlendirdi.

Valentin Rosier’in ardından Beşiktaş’a bir kötü haber de Rachid Ghezzal’dan geldi. Monaco’nun dışında birkaç farklı kulübün de transfer etmek istediği Cezayirli yıldız için Yunan devi Olympiakos resmen devreye girdi.

Yunanistan’da yayın yapan sport24’ün haberine göre Olympiakos, 2022 yazında Leicester City ile sözleşmesi sona erecek Rachid Ghezzal transferi için kulübüne resmi teklif iletmeye hazırlanıyor. Kırmızı Beyazlı ekibin Şampiyonlar Ligi ön elemesine kadar iki kanat oyuncusu alması gerektiği ifade edilen haberde en ciddi adayın Ghezzal olduğu vurgulandı.

Aranılan futbolcu

Haberde Ghezzal’ın Beşiktaş’ta olağanüstü bir sezonu geride bıraktığı ifade edilirken Olympiakos’un bu transferde maddi anlamda büyük zorluk yaşayacağı belirtildi. Haberde Ghezzal’ın müthiş tekniğinin yanı sıra sol ayağını etkili kullanması ve çalım yeteneği sebebiyle Olympiakos’un aradığı kanat oyuncusu olduğu aktarıldı.

Sport24, Rachid Ghezzal transferi için resmi girişimlerini sürdüren Olympiakos’un Beşiktaş’tan bir oyuncuyu daha yakın takibe aldığını iddia etti.

Bu isim Georges Kevin N’Koudou… Haberde Olympiakos’un iki sezondur Kamerunlu futbolcuyu yakın takibe aldığı ve N’Koudou’nun transferi için nabız yokladığı kaydedildi. Haberde Beşiktaş’ın N’Koudou için yüksek bonservis talep edebileceği ve bu yüzden transferin zor olduğu vurgulandı.

Sport24’ün haberinin detayında Olympiakos’un iki kanat futbolcusu transfer edeceği aktarılırken Kırmızı Beyazlıların gözlem ekibinin dikkatini Alasane Ndao çekti. Olympiakos, Ndao’ya yıllık 100 bin euro teklif yaptı. Habere göre Ndao, Süper Lig devlerinin de transfer listesinde yer alıyor ve 3 büyük kulüpten teklif gelmemesi durumunda Olympiakos ile görüşmelere başlayabileceği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.