haberkartali.net

Gökhan: “Bugün önemli olan üç puandı”

02 Kasım 2019 - 22:31
Beşiktaş'ın deneyimli sağ beki Gökhan Gönül, iyi veya kötü oyundan ziyade bu akşamdan üç puan almanın önemini vurguladı.

Süper Lig’in onuncu haftasında deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 mağlup eden Beşiktaş‘ta Gökhan Gönül, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Galatasaray galibiyetini anlamlandırabilmek adına bu akşam alınan üç puanın önemine vurgu yapan Gökhan, “Sahaya çıktığım her maçta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Geçen hafta kazanılan derbiden sonra bu maç bizim için çok önemliydi çünkü o maçın anlam ifade etmesi için bu maçtan mutlak 3 puan ile ayrılmak zorundaydık. Bugün önemli olan iyi oyun ya da kötü oyun değil, maçı kazanmamızdı. İlk yarıda tamamen hakimi olduğumuz maç, ikinci yarıda yediğimiz gole kadar yine bizim hakimiyetimizdeydi, golden sonra daha çok Antalyaspor’un daha iyi oynadığını söyleyebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Son dakikalarda Antalyaspor’un kaçırdığı pozisyondan ders çıkarmaları gerektiğini belirten tecrübeli sağ bek, “Futbol ceza kesmek için beklemez ama sanırım bugün Serdar Özkan’ın pozisyonunda şans yanımızda oldu. O pozisyon gol olmuş olsaydı şu an daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. O pozisyon bizim ders almamızı sağladı. Bundan sonra üstünlüğü elimize geçirdikten sonra her pozisyonu daha iyi değerlendirmemiz ve basit hatalardan kaçınmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.