haberkartali.net

Gözler golcü transferine çevrildi

25 Ocak 2021 - 13:19
Göztepe’yi yenerek Süper Lig'in ilk yarısını lider bitiren Beşiktaş’ta yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda golcü transferine odaklandı.

Beşiktaş, geriye düştüğü maçta Göztepe’yi 2-1 mağlup etmeyi başardı. Teknik direktör Sergen Yalçın, Süper Lig’in ilk yarısını 44 puanla lider tamamlayan takımından memnun. Deneyimli çalıştırıcı, uzun bir aranın ardından oyuncularına 2 gün izin verdi.

Vincent Aboubakar, Göztepe’ye attığı golle takımına üç puanı getirdi. Kamerunlu oyuncu, ligdeki gol sayısını da 11’e yükseltti.

Yaklaşık 7 ay sonra ligde golle tanışan Adem Ljajic de toparlanma sinyalini verdi.

Hulk’la görüşmeler devam ediyor

Bu arada Beşiktaş yönetimi, 1 Şubat’ta sona erecek ara transfer döneminde en az 1 oyuncuyu kadroya katmak için girişimlerine devam ediyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın, şu ana kadar ligin en çok gol atan takımı olunsa da santrafor transferi yapılmasını istiyor. Yönetim, Brezilyalı yıldız Hulk’u transfer etmek için temaslarını sürdürüyor.

Hafta içinde 34 yaşındaki oyuncu ile ilgili son görüşmeler yapılacak ve mali kriterlerden ödün vermeden olumlu sonuç alınmaya çalışılacak.

Tyler Boyd’un lisansı çıkartacak

Ligin ikinci yarısında 16 yabancı oyuncu ile sözleşme imzalanıp 14’ünün kadroya alınabilmesine imkan tanınmasından dolayı Tyler Boyd’un lisansı da çıkartacak.

Beşiktaş’ta, kadro dışında kalan oyuncuların takımdan ayrılmaları konusunda girişimler de devam ediyor.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.