haberkartali.net

Güven Yalçın için 3.5 milyon avro

24 Ocak 2021 - 10:27
22 yaşındaki forvet Güven Yalçın için Beşiktaş’a bir Fransız ekibinden 3.5 milyon avroluk teklifin geldiği ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın genç yeteneği Güven Yalçın, bu sezon hücum hattında Vincent Aboubakar ve Cyle Larin’in yakaladığı uyum sonrasında geri planda kalmıştı. Süper Lig’de yoluna dolu dizgin devam eden takımda sadece 3’ü ilk 11’de olmak üzere toplamda 13 mücadelede süre alıp 1 gol kaydeden 22 yaşındaki futbolcu için kulübe teklif yağıyor. U21 Milli Takımımız’ın da formasını giyen Güven için son olarak bir Fransız kulübünün 3.5 milyon avro teklif ettiği öğrenildi.

İlk etapta Güven’i kadrosunda tutmayı planlayan yönetim, teklifi yarın maçın ardından değerlendirecek. Öte yandan hem takımda forma şansı bulamaması hem de sezonluk 100 bin avro kazanması sebebiyle Güven’in, ayrılığa sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.