haberkartali.net

Güven Yalçın sezon sonuna kadar kiralanıyor

31 Ocak 2021 - 12:28
Beşiktaş'ın genç forveti Güven Yalçın, Cenk Tosun transferinin ardından kiralık gönderilecek. Teklif yapan takımlar arasında en güçlü aday Lecce.

Süper Lig’de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Beşiktaş, forvet hattını Cenk Tosun’u alarak güçlendirdi. Siyah-beyazlıların bu hamlesinden sonra ise gözler Güven Yalçın’a çevrildi. Aboubakar ve Larin’in müthiş performansı sonrasında ikinci plana düşen genç golcü, Cenk’in de gelişiyle forma bulma şansını iyice kaybetti. Kartal, Güven Yalçın’ı kiralayacak.

Beşiktaş, Cenk Tosun transferi sonrası Güven Yalçın‘ı sezon sonuna kadar kiralık göndermeye karar verdi.

Forvette Aboubakar ve Larin sonrası Cenk takviyesiyle geri plana düşen 22 yaşındaki futbolcu için İtalya Ligi ekibi Lecce siyah-beyazlı kulübe resmi teklif yaptı.

Aynı zamanda Beşiktaş’a geçtiğimiz günlerde Portekiz ekibi Nacional de Madeira da teklif yapmıştı.

Milli futbolcunun düzenli oynamasını isteyen teknik ekip oyuncuyla ilgili kararını kiralanması yönünde verirken, Güven’i alacak kulübe bonservis opsiyonu verilmeyeceği belirtildi.

Bugün son görüşmelerin ardından genç forvetin kiralık gideceği kulüp belli olacak. Ancak en güçlü aday İtalyan ekibi Lecce.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.