haberkartali.net

Halil Dervişoğlu gündemde

21 Mayıs 2021 - 11:09
Milli Takım'a seçilen, bonservisi Brentford'da bulunan Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşan Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Vincent Aboubakar’la henüz sözleşme yenilemeyen Kara Kartal, gündemine sürpriz iki ismi aldı. Siyah Beyazlı ekip, Leipzig’in Norveçli golcüsü Alexander Sörloth ve bonservisi Brentford’da bulunan Halil Dervişoğlu‘nu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

İsmi Trabzonspor ile de anılan Sörloth’u yüksek bonservisi nedeniyle kiralamak isteyen Beşiktaş’ın Halil Dervişoğlu için de kısa süre içerisinde temaslara başlayacağı aktarıldı.

Galatasaray’da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım’a kadar yükselen Halil’i Sarı Kırmızılı ekibin tekrar kiralamak istediği belirtilirken, genç futbolcuyla Fenerbahçe’nin de ilgilendiği ifade edildi. Haziran 2024’e kadar Ada ekibiyle sözleşmesi bulunan Halil’in bazı Avrupa kulüpleri tarafından takip edildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.