haberkartali.net

Hedef önce Başakşehir

15 Mart 2021 - 13:01
Lider Beşiktaş’ın formda teknik direktörü Sergen Yalçın’dan Başakşehir maçı öncesinde oyuncularına uyarı geldi.

Türkiye Kupası yarı final turunda yarın Başakşehir’i Vodafone Park’ta ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularını zorlu karşılaşmaya motive etmek için yoğun mesai harcıyor.

Süper Lig’de 6’da 6’yla yoluna devam eden takımın pazar günkü Fenerbahçe mücadelesinden önce kupadaki Başakşehir sınavına konsantre olmasını isteyen Yalçın, dünkü idman öncesinde Nevzat Demir Tesisleri’nde bir toplantı düzenledi. Başarılı hoca, “Ekip olarak oldukça formdayız ve şu anda her şey bizim istediğimiz gibi gidiyor. İki kupada da final haftalarına yaklaştık.

Ligde yendiğimiz Başakşehir’le şimdi kupada karşılaşacağız. Rakibimiz karşısında önemli bir galibiyet aldık ama zorlandık. Lig yenilgisi sonrası bize kupada reaksiyon göstermeye çalışacaklar. Buna imkan vermemeliyiz. Herkesin motivasyonu aynı şekilde yüksek olmalı. En ufak bir boşlukta sıkıntı yaşarız. Herkes sadece Başakşehir’i düşünsün” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.