haberkartali.net

Hedefte Cenk Tosun var

11 Kasım 2020 - 12:00
22.5 milyon Euro karşılığında Beşiktaş'tan Everton'a rekor bedelle transfer olan Cenk Tosun yeniden Süper Lig'e dönüş hazırlığında.

Gösterilen istikrarsız performanstan memnun olmayan yönetim ve teknik heyet takımın gidişatıyla ilgili yaptığı ön görüşmede, Ocak ayında kaleci ve forvet transferinin şart olduğuna kanaat getirmişti. Bu durumda ortak bir liste hazırlanırken, golcü adayları arasında sezon başında da gündeme gelen Mario Mandzukic, Mario Balotelli ve Cenk Tosun yer almıştı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi Cenk Tosun listenin zirvesine yerleşti.

En cazip isim

Siyah-Beyazlılar’da iki şampiyonluk yaşayan 29 yaşındaki oyuncu, 22.5 milyon Euro’luk rekor bedelle Everton’a transfer olmuştu. Yaklaşık 7 ay sahalardan uzak kalan Milli oyuncu, İngiliz ekibinde forma bulmakta zorlanıyor. Bunu fırsat bilen Beşiktaş da ligi ve kulübü tanıması sebebiyle golcü oyuncuyu kiralık olarak listesine yazmıştı. Maliyet göz önünde bulundurulduğunda en cazip isim olan Cenk için Everton cephesi de form tutması adına kiralık transferine sıcak bakıyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.