haberkartali.net

“Herkes mali tablonun bilincinde olsun”

01 Kasım 2019 - 13:49
Futbol yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş'ın gündemini, konuk olduğu bir YouTube kanalında değerlendirdi.

Futbol yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş‘ın mali tablosundaki gelişmeleri, Ocak ayındaki transfer politikası ve takımın durumunu Vole için değerlendirdi.

Ahmet Nur Çebi, çok doğru bir iş yaparak kulüpteki tüm hesapları incelemeye aldı. Futbolculara ve kulüp çalışanlarına ödenen maaşların miktarı ve gecikmeleri incelenecek. Bazı haksız gelir elde eden çalışanların kaçmaya çalıştıklarını duyuyorum, boşuna uğraşmayın, gerçekler mutlaka ortaya çıkar. Geçmiş yıllarda Serpil Hamdi Tüzün ile yaptığımız bir röportajda; ‘Bazı kişiler dürüstlüğü aptallık olarak görüyor ancak, dürüstlük en büyük zenginliktir.’ demişti. Beşiktaş yönetimi de bu ilkeden kazanacak.

Talisca gündeme gelebilir

Talisca konusunda son zamanlarda çok fazla haber çıktı, eğer uygun bir maliyet ile Çin kulübü Talisca’yı Beşiktaş’a kiralamayı kabul ederse bu transfer düşünülebilir. Karius‘un Ocak ayında gidip gitmemesi önemli değil. Sonuçta sezon sonunda sözleşmesi bitecek. Beşiktaş tarihinin en iyi 3 kalecisinden biri olan Fabri normal olarak gündemde. Kimse devre arasında yıldız transferleri beklemesin, herkes sıkıntılı mali tablonun farkında olsun. Benim beklentim devre arasında en az 3 oyuncuyla yolların ayrılması yönünde.

Beşiktaş, Galatasaray maçını kazanarak şampiyonluk yarışını bırakmadığını gösterdi, bunun devamı için Adem Ljajic‘in geçen sezonun ikinci yarısındaki performansına yaklaşması gerekiyor. Kulübün doktorlarına çok iş düşüyor, Burak ve Nkoudou‘nun olduğu bir Beşiktaş’ın çok daha güçlü olacağı kesin.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.