haberkartali.net

“Herkeste bir şok etkisi yarattı”

31 Temmuz 2022 - 12:04
Son hazırlık maçında Sampdoria ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael açıklamalarda bulundu.

Siyah beyazlılar, hazırlık maçında Sampdoria ile 1-1 berabere kalırken karşılaşmanın ardından Valerien Ismael, TRT Spor’a açıklamalar yaptı.

Vodafone Park’ta oynamak hakkında konuşan Ismael, “Her zamanki gibi atmosfer harikaydı. Bu anı heyecanla beklemiştik. Bu sevgiyi, bu tutkuyu yaşamak bizim için çok kıymetli. Burada oynamak her zaman çok güzel olmuştur. Bugün iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. İyi başlıyoruz. Hazırız.” dedi.

“Sistemsel esnekliğe sahibiz”

Takımının kullandığı formasyonlar hakkında konuşan tecrübeli çalıştırıcı, “Sezon başı her şeyi denersiniz, biz de deniyoruz. İspanya’da oynadığımız maçlar da açıkçası çok fazla endişe yaratmadı bende. Buraya geldikten sonra ekibimle beraber oturduk konuştuk. Nasıl daha fazla fırsat yaratabiliriz, rakibi nasıl daha fazla baskı altına alırız, oyunu nasıl daha iyi domine ederiz sorusunu kendimize sorduk. Ön tarafa bir adam koyabilmemiz için geriden birisini eksiltmemiz gerekiyordu. Bugün de bunu denedik. Bu esnekliğe sahip olduğumuzu gördük. 3-4-3’ü de 4-3-3’ü de oynayabilecek esnekliğe sahibiz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.