haberkartali.net

İbrahim Üzülmez: “Beşiktaş’ı bir adım daha önde görüyorum”

21 Aralık 2019 - 9:55
İbrahim Üzülmez, derbi öncesi TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu. Üzülmez,” Beşiktaş’ı bir adım daha önde görüyorum” dedi.

Beşiktaş’ta futbol hayatını noktalayan İbrahim Üzülmez, yılın son derbisi Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması öncesi TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

Siyah beyazlı camiayla özdeşleşen İbrahim Üzülmez, derbide kaybeden tarafın teknik hocasının sorgulanacağını söyledi.

İki takımın da kazanması gereken bir maç

İki takımın da kazanmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Üzülmez, “Geçen hafta iki takım da kaybetti. Zirve yarışında en azından puan farkının açılmaması için iki takımın da kazanması gereken bir maç” dedi.

Üzülmez, Fenerbahçe’nin saha avantajını kullanmak isteyeceğini belirterek, “Ben Beşiktaş’ı bir adım daha önde görüyorum. Nkoudou çok önemli bir oyuncu. Beşiktaş’ı rakip kaleye taşıyacak en önemli oyunculardan birisi. Adem Ljajic’in bu maçta ön plana çıkmasını bekliyorum. Burak’ın son 2 haftadır düşük bir performansı vardı. Bu üç oyuncunun ortaya koyacağı performans, Beşiktaş takımı için çok önemli olacaktır” şeklinde konuştu.

Üzülmez’den derbi anısı

Derbi anısı olarak kendisinin Galalataray’a sağ ayak ile attığı golü unutamadığını hatırlatan Üzülmez, konuşmasını şöyle tamamladı:

“20 sene sonra çocuklarıma anlatacağım bir derbi, Galatasaray’a sağ ayakla attığım bir gol. Şampiyonluğa gittiğimiz bir maç. Hayatımda hiç kullanmadığım bir sağ ayak. Belki şut atarken çok nadir kullandığım sağ ayak. Galatasaray’ın 25 yenilmezlik iç saha rekoru vardı. Şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj yakaladığımız için onu söyleyebilirim. Derbide oyuncular özel hazırlanır, iki gün önceden kampa girer, müsabakanın psikolojisine kendini hazırlar. Hatta derbide oynamak içi hafta içi antrenmanlarda daha fazla çaba gösteren oyuncular var.”

Haber Kaynağı: TRT Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.