haberkartali.net

İsmail Ünal: “Adaylıktan çekiliyorum”

17 Ekim 2019 - 16:39
20 Ekim’de yapılacak seçim için adaylığını açıklayan İsmail Ünal, yaptığı yazılı açıklamayla adaylıktan çekildiğini resmen açıkladı.

İsmail Ünal, adaylıktan çekildiğini yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu:

“Büyük Beşiktaş camiasına duyuru,

Başta profesyonel futbol olmak üzere Türk sporunun ve kulübümüzün ekonomik ve yönetsel açıdan zorlu bir dönemden geçtiği aşikardır. Çok açıktır ki; bu gerçekle yüzleşmek ve bir an önce üstesinden gelmek içi var gücümüzle savaşmak zorunda olduğumuz bir dönüm noktasındayız.

‘Yarış dar boğazdan geçerken değil, açık denize açılınca yapılmalıdır’ diyerek yola çıktık.

Niyetimiz kendi kişisel beklentilerimiz dışında Beşiktaş‘ı sahipsiz bırakmamak; şartlar ne olursa olsun bu yükü omuzlamak ve değerlerimize sahip çıkmaktır. Bunun için defalarca güçlerimizi birleştirme arzumuzu dile getirdik.

Ancak geldiğimiz noktada beklentilerimizin gerçekleşmeyeceğini görüyorum. Çok adaylı kongreden çıkacak bir yönetimin Beşiktaş’ın kronikleşmiş sorunlarını çözebileceğini düşünmüyorum.

Beşiktaş’ın gerçek sahibi milyonlarca taraftara ve onların genel kuruldaki temsilcileri olan kongre üyelerine sesleniyorum. Birlik ve beraberliği talep edin. Güçlerimizi birleştirelim ve içinde bulunduğumuz krizi fırsata çevirelim.

Bu amaca destek vermek için adaylıktan çekiliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi, önümüzdeki süreçlerde de değerlimizi korumak için; elimden geleni yapacağım.

Saygılarımla
İsmail Ünal”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.