haberkartali.net

Kaan Ayhan gündeme geldi

02 Ağustos 2022 - 9:38
Beşiktaş, bir dönem transfer etmek istediği Kaan Ayhan'ı kadroya kazandırmak için bir kez daha girişimlerde bulunma hazırlıkları yapıyor.

Ligin başlamasına çok kısa bir süre kalmasına rağmen henüz eksik bölgelerini tam olarak takviye edemeyen Beşiktaş ‘ta büyük bir hareketlilik var. Siyah-beyazlı yönetim özellikle teknik direktör Valerien Ismael’in ısrarla vurgu yaptığı stoper sıkıntısını çözmek için çaba harcıyor.

Düğmeye basıldı

Yönetim ses getirecek bir hamleye hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar uzun süredir transfer gündeminde yer alan ancak yüksek maliyet nedeniyle vazgeçilen Kaan Ayhan için yeniden düğmeye bastı.

Yerli sıkıntısı var

Rıdvan Yılmaz’ın Rangers’a gidişinin ardından takımın bir diğer genç ismi Emirhan İlkhan’ı da Torino’ya kaptırmak üzere olan Beşiktaş’ta şu anda büyük bir yerli sıkıntısı baş göstermiş durumda.

Yönetim, Kaan Ayhan‘ı transfer ederek hem savunmaya önemli bir yıldız takviyesi yapmayı hem de yerli sorununa çözüm bulmayı hedefliyor.

Görüşmeler tıkanmıştı

Beşiktaş yaklaşık 1 ay önce milli futbolcu için Sassuolo ile sıkı pazarlıklar yapmıştı. Ancak İtalyan kulübünün 5 milyon Euro’dan aşağıya inmemesi sonrası görüşmeler tıkanmıştı.

Rıdvan Yılmaz ve Emirhan İlkhan’ı satışlarından 9 milyon Euro’nun üzerinde gelir elde eden siyah-beyazlıların bu kez Sassuolo ile masaya çok daha güçlü bir şekilde oturacağı belirtiliyor.

Teknik direktör Valerien Ismael de Kaan Ayhan transferinin bir an önce bitirilmesini istiyor.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.