haberkartali.net

Kadıköy’de koz Jeremain Lens

20 Aralık 2019 - 9:59
Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçında Diaby’yi yedeğe çekip gösterdiği performansla gözüne giren Lens’i ilk 11'de başlatmayı düşünüyor.

Süper Lig’de altı maçlık galibiyet serisi geçen hafta Vodafone Park’ta Yeni Malatyaspor karşısındaki 2-0’lık yenilgiyle son bulan Beşiktaş’ta gözler derbiye çevrildi. Fenerbahçe’nin evinde oynadığı maçlardaki performansını ekibiyle birlikte analiz eden teknik direktör Abdullah Avcı, derbide sürpriz yapmayı planlıyor. Jeremain Lens son maçlardaki performansıyla hocasının gözüne girmiş durumda. Uzun süredir beklentileri karşılayamayan ve Diaby’nin transferiyle birlikte yedek kulübesine mahkûm olan Hollandalı futbolcu, son iki haftada oyuna sonradan girdiği maçlarda hücuma getirdiği canlılıkla dikkatleri toplamıştı

Hareket getiriyor

İlk on birde başladığı son beş maçta gol ve asist anlamında takıma hiçbir katkıda bulunamayan Diaby, son iki karşılaşmada da çok etkisiz kalınca oyundan erken çıkarılmıştı. Lens ise tam aksine oyuna sonradan girdiği Kasımpaşa maçında fuleli driplingleriyle rakip savunmayı dağıtmış ve son dakikada gelen galibiyet golünün asistini yapmıştı. Hollandalı oyuncunun son maçlardaki etkili performansını beğenen Abdullah Avcı, bunun yanında futbolcunun eski takımı Fenerbahçe karşısında daha hırslı oynayacak olmasını da değerlendirmek istiyor. Avcı, taktik idmanlarda Lens’i as kadroda deniyor.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.