haberkartali.net

Kadro dışı kalanların maliyeti 4.5 milyon avroyu buluyor

29 Eylül 2020 - 9:03
Beşiktaş'ta bu yıl kadro dışı bırakılan oyuncuların yıllık ücretlerinin toplamı 4.5 milyon avroyu buluyor.

Siyah-Beyazlı takımda, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın kadroda düşünmediği Isimat Mirin ve Douglas’ın ardından Jeremain Lens ve Umut Nayir de İttifak Holding Konyaspor maçı öncesinde süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Önümüzdeki dönemde takımdan ayrı çalışacak bu oyunculardan en yüksek yıllık ücreti 1 milyon 950 bin avro ile Lens alıyor.

Hollandalı oyuncunun ardından en fazla yıllık ücret 1 milyon 275 bin avro ile Fransız stoper Mirin’e ödeniyor. Kesin olarak gözden çıkarılan Douglas 1 milyon avro, Umut Nayir ise 250 bin avro kazanıyor. Siyah-Beyazlı yönetim şimdiye kadar kendilerine gelen teklifleri geri çeviren Lens, Mirin, Douglas ve Umut’u en kısa sürede kiralık veya bonservisleriyle birlikte göndermenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş, aksi halde kadro dışı olmalarına rağmen bu oyunculara tam 4.5 milyon avro ödemek zorunda kalacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.