haberkartali.net

Kalinic bu hafta İstanbul’a geliyor

30 Eylül 2020 - 11:30
Son olarak kadrosuna Aboubakar'ı katan Beşiktaş, Nikola Kalinic transferini bitirmek üzere son çalışmalarını sürdürüyor.

Süper Lig’de ilk 3 hafta geride kalırken takımlar transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlk 3 haftada oyuncularından istediği performansı alamayan Sergen Yalçın yönetimden transfer istedi.

Geçen sezonun sonunda Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılmasının ardından forvet hattını yeni bir isimle güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar, Portekiz ekibi Porto’dan eski oyuncusu Vincent Aboubakar’ı kadrosuna katmıştı.

28 yaşındaki yıldızın ardından forvet bölgesi için takviye çalışmalarını sürdüren yönetim, İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’in Hırvat golcüsü Nikola Kalinic için ısrarına devam ediyor.

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala 32 yaşındaki golcüyü takımına kazandırmak için yoğun çaba sarf eden Siyah-Beyazlılar, başarılı futbolcuyu bu hafta sonuna kadar İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

Atletico Madrid’in takım çalışmaları ve kadro planlamasında da bulunmayan tecrübeli futbolcu ve menajeriyle her gün temas halinde bulunan yönetim, uzun bekleyişin karşılığını pazar gününe kadar almayı umuyor.

Görüşmeler 1 aydır sürüyor

Siyah-Beyazlılar’la yıllığı 2.5 milyon avrodan 2+1 sezonluk anlaşma sağlayan Nikola Kalinic, transfer döneminin sona erdiği haftada Atletico Madrid’le bağını koparıp Beşiktaş’a gelmek istiyor.
1 yıllık daha kontratının bulunduğu takımıyla yollarını ayırmak için yaklaşık 1 aydır menajeriyle beraber kulüple görüşme üzerine görüşme yapan Kalinic, günler içerisinde bu işi bitirmeyi planlıyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.