haberkartali.net

Kalinic, İstanbul yolcusu

20 Eylül 2020 - 10:20
Antalyaspor beraberliği ile morallerin bozulduğu Beşiktaş'ta transfer çalışmalarına hız verildi. Kalinic, İstanbul'a geliyor.

Beşiktaş‘ta transfer çalışmaları son hızıyla devam ederken yıldız golcü ile anlaşma sağlandı. Siyah beyazlı ekip, Süper Lig’de Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve evinde 2 puan bıraktı. Antalyaspor beraberliği ile morallerin bozulduğu Kara Kartal’da gündem artık tamamen transfer.

Sağ bek ve forvete takviye yapması beklenen Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor. Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ da maç sonu yaptığı açıklamayla transferde sona yaklaştıklarını duyurmuştu.

Emre Kocadağ maç sonu transfer çalışmaları ile ilgili, “Transfer görüşmelerimiz sürüyor. Forvet transferini inşallah bu hafta içinde tamamlayacağız. En hayırlısı kim olacaksa o gelecek inşallah.” ifadelerini kullanmıştı.

Kocadağ ayrıca, “Avrupa’da transfer, şu an yeni yeni kendine kulüp arama pozisyonuna geldi. O yüzden taraftarlarımız bu konuları yanlış düşünmesin. Bu tarz isimleri getirmek bazen işin sonuna kadar kovalamayı gerektiriyor.” diyerek kısa süre içinde transferi noktalayacaklarını açıkladı.

Geçen sezonun sonunda Burak Yılmaz’ın Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille’ye transfer olmasının ardından Siyah-Beyazlılar’da forvet transferi için çalışmalar başlamıştı.

Bu doğrultuda; Balotelli, Mandzukic, Ze Luis, Cisse ve Niasse gibi isimleri gündemine almasına rağmen temaslardan istediği sonuçlarla ayrılamayan Kara Kartal, son olarak Nikola Kalinic’in üzerine yoğunlaştı.

32 yaşındaki Hırvat golcünün menajeriyle yapılan yoğun pazarlıkların ardından garanti para artı bonuslarla olmak üzere yıldız ismi 2.5 milyon avroya ikna eden yönetim, oyuncunun kulübü Atletico Madrid’in aradan çekilmesini bekliyor.

Tek şartla 2.5 milyon avro
Kalinic’e 2.5 milyon avroyu ancak İspanyol kulübüyle bağlarını koparması halinde vermeyi kabul eden yönetim, geçtiğimiz perşembe günü oyuncudan menajeri aracılığıyla, “Bana 1 hafta süre verin” mesajını almıştı.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın da kadrosunda görmek için oldukça istekli olduğu başarılı golcüye istediği süreyi veren Siyah-Beyazlılar, La Liga ekibiyle idmanlara da çıkmayan futbolcunun boşa çıkmasını planlıyor.

Kara Kartal’a bu konuda güvence veren Kalinic’in, menajeri aracılığıyla Atletico’yla yaptığı pazarlıklarda son aşamada olduğu bildirildi.

Deneyimli ismin, talep ettiği süre içerisinde kulübüyle yollarını ayırıp ardından İstanbul’a gelerek Kartal olacağı düşünülüyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.