haberkartali.net

Karius: “Ayrılacağıma dair çıkan haberler dedikodu”

27 Ekim 2019 - 21:22
Beşiktaş'ın Alman file bekçisi, maç sonrası yaptığı açıklamada derbi galibiyetinden ötürü çok mutlu olduğunu ve gelecek sezon hakkında net bir şey söylemeyeceğini ifade etti.

Takım olarak çok iyi bir performans sergilediklerini vurgulayan Karius, “Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Herkes, ilk dakikadan son dakikaya kadar çok iyi bir iş çıkardı. Her zaman böyle oynamamız gerekiyor. Bugünden itibaren çok iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum.” dedi.

Sezon sonunda Beşiktaş‘tan ayrılacağına dair söylentiler hakkında da konuşan Alman file bekçisi “Bunlar sadece dedikodu. Bunları konuşmak için çok erken. Gelecek sezon için ne olur ne biter bilemiyorum. Kulüp beni ben de kulübü istersem devam edebiliriz. Aksi takdirde ayrılabilirim. Acele etmeye gerek yok. Şu anda burada mutluğum, takım da çok iyi bir performans sergiliyor. Gelecek sezonu konuşmak için çok erken.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.