haberkartali.net

Kartal, Cenk Tosun transferini açıkladı

03 Temmuz 2022 - 10:15
Transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, Gedson Fernandes ve Romain Saiss’in ardından 3. imzayı Cenk Tosun'a attırdı.

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Transfer dönemine devre arasında resmiyet kazandırdığı Gedson Fernandes’le giriş yapan, ikinci imzayı Premier Lig ekibi Wolverhampton’la yollarını ayıran Romain Saiss’e attıran siyah beyazlı ekip, 3. hamlesini yaptı.

Kartal, Cenk Tosun‘u yuvaya döndürdü ve milli forvetle 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz; yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, 2014-18 yılları arasında ve 2020-21 sezonunda formamızı giyen, kazandığımız son üç Süper Lig (2015-16, 2016-17, 2020-21) ve bir Türkiye Kupası (2020-21) şampiyonluklarında pay sahibi olan Cenk Tosun ile sözleşme imzaladı. Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelen Cenk Tosun, 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Kulübümüze yeni dönemde de önemli hizmetlerde bulunacağına yürekten inandığımız Cenk Tosun’a yuvana hoş geldin der, başarılar dileriz” denildi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.