haberkartali.net

Kartal gözünü Arda Kızıldağ’a dikti

24 Mayıs 2021 - 10:46
Beşiktaş, Gençlerbirliği'nin genç stoperi Arda Kızıldağ ile her konuda anlaştı. Transferin yakın tarihte resmen açıklanması bekleniyor.

Şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mukavelesi 2022’de tamamlanacak Vida’yla görüşen yönetim, Hırvat stoperin mukavelesini uzatmaya çalışıyor ancak bu konuda başarılı olunamazsa bu sefer de Vida satış listesine konacak. Çünkü takımda kalırsa önümüzdeki sezon sonu bedelsiz ayrılma hakkına sahip olacak. Bu sebeple stoper bölgesine de takviyeler düşünülüyor. Favori ise Gençlerbirliği’nden Arda Kızıldağ.

Bonservis pazarlıkları sürüyor

22 yaşındaki stoper için Galatasaray ve Fenerbahçe de devrede. Ancak Beşiktaş 1 adım önde. Uzun süredir Arda Kızıldağ’ı takibe alan Siyah-Beyazlılar’ın, oyuncuyla her konuda anlaştığı öğrenildi. Gençlerbirliği küme düştüğü için Arda kariyerine Süper Lig’de devam etmek istiyor.

Kulübüyle 2022’ye kadar sözleşmesi olduğu için Başkent ekibiyle de pazarlıklar yapılacak. Ancak Arda Kızıldağ’ın ayrılığı konusunda Gençlerbirliği’nin ılımlı olacağı konuşuluyor.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.