haberkartali.net

Kartal, Joris Gnagnon’un peşinde

30 Aralık 2020 - 11:34
Kartal, ara dönemde İspanya La Liga ekibi Sevilla’nın 23 yaşındaki Fransız savunmacısı Joris Gnagnon’u kiralamak için temaslara başladı.

Ara transfer döneminde kadrosunu yeni bir savunma oyuncusuyla güçlendirmek için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş’ın, bu doğrultuda hedefleri arasına yeni bir ismi eklediği ortaya çıktı.

Kartal’ın, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla’nın Fransız stoperi Joris Gnagnon’un peşine düştüğü bildirildi. Bu sezon kulübünde fazla forma şansı bulamayan 23 yaşındaki futbolcu için Kara Kartal’ın İspanyol kulübüne kiralama önerisinde bulunacağı ifade edildi. Sevilla’dan önce ülkesinin takımlarından Rennes’de forma giyen genç oyuncu, 2018 yılında 13,5 milyon Euro karşılığında İspanya’ya geçiş yapmıştı. Gnagnon’un da kariyerine düzenli olarak forma giyebileceği bir takımda devam etmeye sıcak baktığı belirtildi.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.