haberkartali.net

Kartal, taktik çalıştı

22 Eylül 2020 - 13:47
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Vodafone Park'ta Rio Ave ile karşılaşacak olan Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde Rio Ave ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş kulübünün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada:

“Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Rio Ave ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Basına kapalı yapılan çalışma, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın‘ın yardımcıları yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve minik kale maç yapıldı. Antrenman, tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Futbol Takımımız, UEFA Avrupa Ligi’nde Rio Ave ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın (23 Eylül) saat 18.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek. Yardımcı Antrenörümüz Murat Şahin, antrenman öncesi saat 16.30’da, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde karşılaşma ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek.” ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.