haberkartali.net

Kasımpaşa maçının muhtemel 11’i belli oldu

04 Nisan 2021 - 10:57
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında lider Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olacak. Kara Kartal'ın birçok eksiği bulunuyor.

En yakın takipçisi Galatasaray’ın mağlup olmasıyla morallenen Siyah-beyazlılarda eksik futbolcuların fazlalığı dikkat çekiyor. Kasımpaşa maçına yapılan hakem atamasını Beşiktaş’a karşı mesaj olarak yorumlayan Sergen Yalçın, futbolcularına; “Buna elbet cevabımız olacak. Bize çelme takmak isteyenlere karşı daha fazla savaşacağız” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında lider Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak. Siyah-beyazlılarda eksik oyuncuların fazlalığı dikkat çekiyor. Kritik maçta Beşiktaş, 6 futbolcusundan yararlanamayacak. En yakın takipçisi Galatasaray’ın mağlup olmasıyla morallenen Kara Kartal, bu maçı da kazanıp avantajını arttırma hedefinde.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa ile bugün oynayacakları kritik maç öncesi çıkan hakem Halil Umut Meler krizinin kendisini daha da hırslandırdığını söyledi. Atamadan duyduğu rahatsızlığı futbolcularıyla da paylaşan Yalçın, “Bize bir mesaj verildi. Cevabımız olacak elbet. Bunu da sahada göstereceğiz. Bizim ayağımıza çelme takmak isteyenlere karşı, her zamankinden daha fazla mücadele eden, daha fazla savaşan bir takım olarak sahada yer alacağız. 11 maçımız var ve bu yolun sonunda alacağımız bir şampiyonluk ve bir de kupa olacak. Hepinize güvenim sonsuz, kaldığımız yerden devam edelim” diye konuştu.

10 maçtır yenilmiyor!

Bu arada Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, ligde 8, kupada 2 olmak üzere son 10 maçta yenilgi (8 galibiyet, 2 beraberlik) yüzü görmedi. Deneyimli teknik adamın yönetimindeki Beşiktaş son olarak ikinci yarının açılış maçında Trabzonspor’a 2-1 mağlup olmuştu.

Lider Beşiktaş Kasımpaşa deplasmanına çıkıyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki karşılaşma, 19.00’da başlayacak. Hakem Halil Umut Meler.. Kara Kartal’da Aboubakar, Hasic ve Mensah sakat, Ghezzal cezalı. Cenk ve Dorukhan ise karantinada.

Muhtemel 11’ler

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Brecka, Tosic, Haddadi, Drinkwater, Yusuf Erdoğan, Aytaç, Hajradinovic, Varga, Thelin

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Welinton, N’Sakala, Josef, Rosier, Atiba, Ljajic, N’Koudou, Larin

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.