haberkartali.net

“Kazanalım bitirelim”

06 Mayıs 2021 - 12:45
Beşiktaş’ın teknik patronu Sergen Yalçın derbide olası puan kaybının şampiyonluğu riske edeceğini düşünüyor.

Süper Lig’in son 3 haftasına Fenerbahçe’nin 5, Galatasaray’ın 6 puan önünde lider giren Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın cumartesi günü Türk Telekom Stadı’nda oynayacakları dev derbiden zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor. Galatasaray karşısında beraberlik veya yenilginin çok yaklaştıkları şampiyonluğu riske atabileceğini hesaplayan Yalçın, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Siyah-beyazlı hocanın oyuncularıyla gerçekleştirdiği son toplantıda rehavet uyarısı yaparak uyarılarda bulunduğu belirlendi.

‘Finali daha geçmedik’

Galatasaray’ın derbide şampiyonluk için son şansını deneyeceğine vurgu yapan Sergen Yalçın, ligde henüz hiçbir şeyin bitmediğini dile getirdi. Beşiktaş’ın teknik patronu Sergen Yalçın, “Yarışın en önemli kısmını geride bıraktık ama bu işin finalini geçmiş değiliz. Son üç maçtaki motivasyonunuz derbide de sahaya yansımalı. Unutmayın ki henüz matematiksel olarak şampiyon olmadık. Bizim, ligin finalini de iyi yaparak şampiyon olmamız lazım. İşimizi asla şansa bırakmayalım. Maçı kazanıp, bu işe noktayı koyalım” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.