haberkartali.net

Kazımcan Karataş, Eyüpspor’a 5 yıllık imza attı

24 Haziran 2022 - 12:00
Altay altyapısından yetişen ve sergilediği performansla transferin gözdesi olan Kazımcan Karataş'ın yeni durağı Eyüpspor oldu.

İsmi ilk olarak Beşiktaş‘la anılan Altay formasıyla Süper Lig’de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Kazımcan Karataş, transferde hareketli saatler yaşanmasına sebep oldu. Rıdvan Yılmaz’ın Eintracht Frankfurt’un transfer olması sonrası Beşiktaş’ın ciddi şekilde ilgilendiği, Galatasaray ‘ın kadrosuna katmak üzere olduğu 19’luk solak yıldızı son anda devreye giren Eyüpspor kaptı.

5 yıllık sözleşme

İzmir ekibiyle bonservis konusunda anlaşan, Kazımcan ile son görüşmeler sonrası el sıkışan Eflatun Sarılılar, genç futbolcuyu kadrosuna kattı. TFF 1. Lig’de şampiyonluk hedefleyen ve Uğur Demirok, Alper Uludağ, Sinan Kurt, Alpaslan Öztürk, İbrahim Akdağ, Metehan Mimaroğlu, Francis Ezeh, Emeka Eze gibi önemli isimleri kadrosuna katmaya hazırlanan Eflatun Sarılılar, Kazımcan’la 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.