haberkartali.net

Khimki, Adem Ljajic’i gözüne kestirdi

13 Ekim 2020 - 10:30
Milli ara sonrası galibiyet serisi yakalayarak çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş'ta Adem Ljajic gelişmesi yaşanıyor.

Süper Lig’e Trabzonspor galibiyetiyle başlamasının ardından çıktığı 3 maçta puan kaybı yaşayan ve UEFA Avrupa Ligi’nde de Rio Ave’ye elenen Beşiktaş‘ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

2019/2020 sezonunun sona ermesinin ardından başta Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Burak Yılmaz olmak üzere birçok tecrübeli oyuncusuyla yollarını ayıran siyah-beyazlılar, yeni sezonda gösterdiği performansla taraftarını memnun edememişti.

Yaz transfer döneminde Bernard Mensah, Valentine Rosier, Atakan Üner, Fabrice N’Sakala, Vincent Aboubakar, Josef de Souza, Gökhan Töre, Francisco Montero, Welinton ve Rachid Ghezzal takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Kara Kartal, kiralık oyuncular da dahil tam 25 isimle yollarını ayırmıştı. Kara Kartal, transfer döneminin henüz sona ermediği Rusya’dan teknik direktör Sergen Yalçın’ın kadroda düşünmediği Adem Ljajic için teklif aldı.

Rus ekibi Khimki, siyah-beyazlı takımda forma şansı bulmakta zorlanan Sırp yıldız için kiralama teklifi yaptı. Khimki adına görüşen menajerler, Rus ekibinin bu transfer için 2 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdığını bilgisini verdi.

Beşiktaş’ın isterse bu rakamı kiralama bedeli olarak alıp Ljajic’in maaşını ödeyebileceğini ya da 2 milyon Euro’nun kendileri tarafından ödenip, geri kalan maaşının da Beşiktaş tarafından karşılanabileceği bilgisini verdi. Adem Ljajic’in Rusya’da yaz transfer döneminin son günü olan 17 Ekim’e kadar transferinin gerçekleşmesi bekleniyor. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 5 maçta 185 dakika süre alan Sırp futbolcu, gol ve asist katkısı üretemedi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.