haberkartali.net

Koray Günter’deki gelişmeler netlik kazanıyor

09 Ağustos 2022 - 10:18
Siyah-beyazlı ekip Welinton'un ayrılmaya sıcak bakmasının ardından stoper arayışlarına başladı. Hedefte Koray Günter var.

Beşiktaş‘ta transfer çalışmaları devam ederken, iç transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gelecek oyuncular kadar yolcular da merak konusu olurken, Welinton’a sürpriz bir talip çıktı.

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ettifaq’ın, Brezilyalı stoperi renklerine katmak için harekete geçti. Suudi temsilcisi, 33 yaşındaki savunmacı için siyah-beyazlı kulübe resmi teklifini iletti.

Welinton’da yaşanan sürpriz gelişme sonrası siyah-beyazlı kulüp, Koray Günter‘i renklerine katmak için düğmeye bastı. Kulübü Verona ile sözleşmesi 1 yıl sonra bitecek olan 27 yaşındaki oyuncu için İtalyan ekibiyle görüşmeler başladı. Sportif direktör Ceyhun Kazancı ilk görüşmeyi gerçekleştirirken, oyuncunun menajeri Ersin Akan’ın transfer için Verona’dan izin isteyeceği belirtildi.

İtalyan ekibinin 1 milyon euro ile 1.6 milyon euro arasında bir bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. Stopere Türk oyuncu takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlı yönetimin bu transferi olumlu bir şekilde sonuçlandırması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.