haberkartali.net

Koray Günter’e rest çekildi

29 Ağustos 2022 - 12:01
Beşiktaş'ta stoper arayışları devam ederken tecrübeli defans oyuncusu Koray Günter konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş, sağ stoper olarak transfer etmek istediği Koray Günter‘den beklediği sonucu alamadı. Uzun süredir görüşülen 28 yaşındaki futbolcunun yerli konusunda da avantaj sağlayacağı düşüncesiyle kadroya dahil edilmesi planlanıyordu. Ancak daha önce 800 bin Euro teklif edilen Koray, 1.7 milyon Euro talep etmiş, siyah-beyazlılar bu rakam karşısında adeta şok geçirmişti.

500 BİN EURO İNDİRİM YAPTI AMA YİNE DE ÇOK BULUNDU

İmkânsız bir talepte bulunduğu söylenilen oyuncu cephesi, rakamı 1.2 milyon Euro’ya düşürmüştü. Buna karşılık Beşiktaş, 900 bin Euro önerisinde bulundu. Tecrübeli stoper ise kabul etmedi ve 1.2 milyon Euro’da ısrarcı oldu. Siyah-beyazlılar, 900 bin Euro’nun üzerine çıkmayacaklarını belirterek “İster kabul edin, ister etmeyin. Son önerimiz budur. Siz bilirsiniz” diyerek masadan kalktı. Beşiktaş, Hellas Verona ile de 1.5 milyon Euro bonservis üzerinden pazarlık yapıyordu.

Hellas Verona ile 94 maça çıkan Koray Günter, savunmada görev yapmasına rağmen takımına 1 gol ve 5 asistlik katkı sağladı. Deneyimli futbolcu, G.Saray formasını giydiği 50 maçta ise skor üretememişti.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.