haberkartali.net

Kritik eşik Antalyaspor

01 Kasım 2019 - 8:38
Beşiktaş yönetimi, Antalyaspor maçı öncesi sıkı yönetim ilan etti. Takıma, “Antalyaspor'u mutlaka yenmeliyiz” telkini yapılıyor.

Galatasaray galibiyetiyle yeniden şampiyonluk yolunda umutlanan Beşiktaş’ta moraller yüksek. Antalyaspor maçına da 3 puan parolasıyla hazırlanan Siyah-Beyazlılar’da yönetim adeta seferberlik ilan etti. Ümraniye’den çıkmayan ve sürekli oyuncularla görüşen yöneticiler, “Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Bize güvenin. Siz sahada Beşiktaş’ı en iyi şekilde temsil edin, biz de sizin sonuna kadar yanınızda duralım. Bu bizim mali problemleri çözmemizi de kalaylaştırır” mesajı veriyorlar.

Antalyaspor karşılaşmasını çok önemseyen yöneticiler, “G.Saray galibiyetinin anlam kazanması için Antalya maçını da almalıyız. Antalya sert bir takım ancak biz de bunu başaracak güçteyiz. Camianın ayağa kalkması için galibiyet serisine ihtiyaç var. Size güveniyoruz” telkininde bulunuyorlar. Paraların ödenmesiyle yüzleri gülen oyuncuların da takımı sahiplenme duygusunun yükseldiği ve neşeli ortamın idmanlara yansıdığı belirtiliyor.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.