haberkartali.net

Kutlamada sürpriz evlilik teklifi geldi

20 Mayıs 2021 - 10:48
Şampiyonluk kutlaması sırasında Sebahattin Pehlivanlı, pankart eşliğinde kız arkadaşı Melike Çelik'e sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş’ın Çankırı’daki taraftarları kutlama yapmak için Kenbağ mevkisinde araç konvoyu başlattı. Konvoyla Atatürk Anıtı’na gelen taraftarların kutlamalara devam ettiği sırada Sebahattin Pehlivan, kız arkadaşı Melike Çelik’in önünde diz çökerek evlenme teklifinde bulundu. Beşiktaşlı taraftarların da “Benimle evlenir misin Ay ışığım?” yazılı pankartı taşıdığı teklife genç kız “evet” cevabını verdi.

Pehlivanlı, gönül verdiği Çelik’ ile bir ömür birlikte olmak istediğini ve evlilik tekliğini gizlemek için büyük çaba sarf ettiğini belirterek, “Bütün hazırlıkları arkadaşlarla beraber yaptık. Gizli saklı tabiki de. Koşturmayla geçti. Sağolsun başkanımızla beraber organize ettik bu işi. Saklamak için bayağı bir uğraştık, belli etmemek için. İnşallah bir ömür beraber yaşayacağız” dedi.

Beklemediği bir sürprizle karşılaştığını belirten ve erkek arkadaşının evlilik teklifini kabul eden Melike Çelik ise “Hala ne hissettiğimi anlamış değilim. Hiç bir şey söyleyemeyeceğim çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.