haberkartali.net

Larin ve Aboubakar’ın gecesi

27 Şubat 2021 - 10:51
Süper Lig'in 26. haftasında Denizlispor'u ağırlayan Beşiktaş, ilk yarıda bulduğu gollerle maçı 3-0 kazandı.

Larin-Aboubakar şov
Beşiktaş’ın hücum hattındaki en büyük gol kozları Cyle Larin ile Vincent Aboubakar, Yukatel Denizli karşısında yine iş başındaydı. Larin maçta gol perdesini açarken, Aboubakar ilk yarı bir gol ve bir asistle yıldızlaştı. Larin ligde 5 maçlık gol suskunluğunu noktaladı. Göztepe, Trabzon, Antalya, Konya ve Gençlerbirliği maçlarını boş geçen Kanadalı, Denizli ağlarını salladı, ligde 13 gole ulaştı.

Asistini de yaptı
Yukatel Denizlispor karşısında farkı ikiye çıkaran Aboubakar, üç maç sonra golle buluştu. Süper Lig’deki 13. golünü kaydeden Kamerunlu yıldız; Antalya, Konya ve Gençlerbirliği maçlarında suskun kalmıştı. Aboubakar, Adem Ljajic’e yaptığı şık asistle de alkışlandı. Karşı karşıya pozisyonda olmasına rağmen meşin yuvarlağı Ljajic’e aktaran tecrübeli golcü farkın üçe çıkmasında büyük pay sahibi oldu.

Ljajic parladı
Maça ilk 11’de başlayan Adem Ljajic bu sezon ligdeki ikinci golünü Yukatel Denizlispor filelerine gönderdi. Aboubakar’ın asistinde golle buluşan yıldız futbolcu farkı üçe yükseltti. Formaya iyice ısınan Ljajic ilk golünü 2-1 kazandıkları maçta yine Vodafone Park’ta Göztepe’ye atmıştı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.