haberkartali.net

“Ljajic, bu ligin en önemli oyuncularından biri”

20 Ekim 2019 - 15:56
Önder Özen, Beşiktaş'ın Ankaragücü maçındaki oyun planını ve Avrupa Ligi'nde yaklaşan Braga maçını beIN Sports ekranlarında değerlendirdi.

Beşiktaş’ın eski sportif direktörü ve beIN Sports yorumcusu Önder Özen, Abdullah Avcı’nın Ankaragücü maçındaki Ljajic tercihini ve Braga maçında olması gereken oyun planını yorumladı.

Abdullah Avcı’nın Ljajic‘e mesaj vermek için yanlış maçı seçtiğini vurgulayan Önder Özen, “Abdullah Hoca Ankaragücü’ne karşı koşan futbolculardan oluşan bir hücum hattıyla çıkmayı tercih etti. Lens, Diaby, Güven… Üçü de toplu ve topsuz koşularıyla öne çıkan isimler. Ancak, halihazırda oyununu koşu üzerine kurmuş bir rakibe karşı aynı taktikle çıkmak ne kadar doğru emin değilim. Bu tarz maçlarda, koşan rakibin defansının arkasına takım arkadaşlarını sarkıtacak ve onları besleyecek oyunculara ihtiyaç duyarsınız. Bence, bu maç Ljajic’i keserek mesaj verme anlamında doğru maç değildi. Ljajic, bu ligin özellikle ceza sahası önünde tehlikeli olabilen en önemli oyunculardan biri. Hem kendisini hem arkadaşlarını oynatabilmesi açısından büyük önem taşıyor. Ben, Braga maçında sahaya ilk 11’de çıkacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.