haberkartali.net

Loris Karius bilmecesi sürüyor

13 Aralık 2019 - 8:17
Beşiktaş'taki formunu her maçta yukarıya çeken Alman file bekçisi Loris Karius, yönetime "sezon sonu oturup konuşalım" talebini iletti.

Geçen sezon performansı nedeniyle çok eleştirilen Loris Karius, son 1.5 aylık periyotta ise Beşiktaş’taki en iyi dönemini geçiriyor. Kartal’ın ligde yakaladığı galibiyet serisinde büyük rolü olan Alman file bekçisi, son 8 maçta sadece 5 gol yedi. 6 karşılaşmadır kazanan Siyah- Beyazlılar, arada Ankaragücü ile berabere kalırken, öncesindeki maçta da Alanya’yı devirmişti. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da performansından memnun olduğu Karius’un kiralık sözleşmesi, Mayıs ayında bitiyor. Yönetim bu konuda Karius ile ön bir görüşme gerçekleştirdi. Başarılı kaleci ise sezon sonunu işaret etti.

Şu an sadece saha içine odaklanmak istediğini söyleyen Karius’un, “Sezon sonunda masaya oturalım. İki taraf da memnunsa, ben Beşiktaş’ta mutluyum” dediği öğrenildi. Liverpool ile yapılan sözleşmede Karius’un satın alma opsiyonu 8 milyon avro. Yönetim, Alman kaleci ile anlaşırsa bu rakamı taksitler halinde ödeyecek.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.