haberkartali.net

Luka Jovic, en güçlü aday oldu

22 Haziran 2022 - 10:04
Weghorst’un net bir cevap verememesi nedeniyle gözünü diğer forvetlere çeviren Beşiktaş’ta şu an itibarıyla en güçlü aday Luka Jovic.

Santrfor arayan Beşiktaş’ta haftalardır kendisinden haber beklenen Wout Weghorst’un hâlâ net bir cevap veremesi, gözleri diğer adaylara çevirdi.

Transfer bütçesinde en yüksek parayı golcüye ayıran siyah beyazlı yönetim, Weghorst’a alternatif olarak Alexander Sörloth, Jackson Muleka, Luka Jovic, Haris Seferovic ve Marko Arnautovic ile ilgileniyor. Şu an itibarıyla bu oyuncular içinde transfer ihtimali en yüksek olan isim ise Luka Jovic.

63 milyon euroya satıldı

Eintracht Frankfurt’ta gösterdiği başarılı performans sonrası 2019 yılında 63 milyon Euro’ya Real Madrid’e transfer olan Sırp santrfor, burada bekleneni veremeyince yedek kulübesine mahkûm oldu ve kiralıklar listesine kondu.

Fiorentina’nın da talip olduğu 24 yaşındaki Jovic’in, düzenli oynayabileceği bir kulübe gitmek istediği, bu nedenle Beşiktaş’ın kiralama teklifine daha sıcak baktığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.