haberkartali.net

Maç öncesi Sergen Yalçın’dan takıma terapi geldi

07 Nisan 2021 - 10:16
Kasımpaşa yenilgisiyle zirvede önemli bir krediyi kaybeden lider Beşiktaş bu akşam Vodafone Park'ta çok kritik bir maça çıkacak.

Kasımpaşa yenilgisiyle zirvede önemli bir krediyi kaybeden lider Beşiktaş bu akşam Vodafone Park’ta çok kritik bir maça çıkacak. Siyah- Beyazlılar ligin en dişli takımlarından Alanyaspor’u 19.00’da ağırlayacak. Sergen Yalçın bu zorlu 90 dakika öncesi takıma adeta bir psikolog gibi yaklaştı.

Şampiyonluk mücadelesi ve ligin boyunun giderek kısalması nedeniyle takımda büyük bir stres oluştuğunu tespit eden başarılı hoca futbolcularıyla bire bir görüşmeler yaptı. Yalçın’ın, “Biz ligin en iyi takımıyız. Kendi oyunumuzu oynarsak şampiyon oluruz” mesajını vererek takımdaki gerilimi azaltmaya çalıştığı öğrenildi.

Beşiktaş’ta cezası biten Ghezzal bugün kadroda olacak. Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz’ün durumu ise bugün yapılacak Covid-19 testi sonrası netleşecek.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.