haberkartali.net

Maliyeti belli oldu

02 Ağustos 2022 - 10:03
Sol bek oyuncusu Arthur Masuaku geçeceği sağlık kontrollerinin temiz çıkması durumunda Beşiktaş ile resmen imzalayacak.

Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde Süper Lig’de şampiyonluğa oynayacak kadro için çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz’ın İskoç Ligi takımlarından Rangers’a transferinin ardından sol bek bölgesine Arthur Masuaku’yu Transfer etti. İngiltere Premier Lig ekibi West Ham’da forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, kulübü ve kendisiyle anlaşma sağlanmasının ardından dün İstanbul’a gelirken, sağlık kontrollerinden sonra resmi imzayı atacak.

Satın alma opsiyonu 2.2 milyon euro

Kartal, Arthur Masuaku için West Ham’la yaptığı görüşmelerde oyuncuyu satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralamak için el sıkıştı. Siyah beyazlılar, İngiliz ekibinden her sezon için 1.5 milyon Euro kazanan futbolcunun maaşının 800 bin Euro’luk kısmını karşılayacak. Beşiktaş performansından memnun kalması durumunda ve kariyerinin geçmiş dönemlerindeki gibi diz problemi olmaması durumunda isterse sezon sonunda oyuncuyu 2.2 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle kadrosuna katabilecek.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.