haberkartali.net

Montero: “En doğru kulübe transfer oldum”

02 Eylül 2020 - 8:49
Atletico Madrid’ten kiralanan 21 yaşındaki stoper Francisco Montero gelişimini sürdürmek için Beşiktaş’ı seçtiğini söyledi.

Beşiktaş’ın Atletico Madrid’ten bir yıllığına kiraladığı Francisco Montero şampiyonluk hedefiyle siyah-beyazlı takıma geldiğini ifade etti. 21 yaşındaki İspanyol stoperin, Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı görüşmede başarılı bir sezon geçirmek ve ligin sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak istediğini dile getirdiği belirlendi.
Siyah-beyazlı kulübün uzun zamandır takip ettiği genç futbolcunun, ileride kendisini bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istemesinden dolayı da Beşiktaş’ı tercih ettiğini vurguladığı kaydedildi. Sol stoper bölgesinde görev yapan İspanyol futbolcunun, “Burada güzel günler yaşayacağıma inanıyorum” dediği öğrenildi.

‘Bulunmaz bir fırsat’

Hem yönetimin hem de teknik heyetin tercihi olmasından mutluluk duyduğunun altını çizen Montero’nun, “Burada kendimi çok daha iyi geliştirebilirim. Beşiktaş forması altında şampiyonluk yarışında olmak, benim gibi gelişime ihtiyacı olan futbolcular için bulunmaz bir fırsat. Doğru karar verdiğime ve doğru yere geldiğime inanıyorum. Bir an önce antrenmanlara çıkarak takım arkadaşlarımla tanışmak istiyorum” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.